BACK TO TOP

Pweb

1
Következő bemutatni kívánt vállalkozás egy Audi és VW alkatrészekkel foglalkozó cég Budapestről. A VW alkatrészek mellett, Skoda, Seat autókhoz is találhatunk alkatrészeket.

Néhány érv a VW bontó mellett:

- Csomagküldéssel akár 1 napos szállítási időt is vállalnak.

- Ügyfeleink szinte kivétel nélkül rendszeres vásárlóink lesznek, ami elégedettségüket tükrözi, s amit mi forgalomtól függően k
1
Közokirat-hamisítás (régi Btk. 274. §) elkövetésével vádolják? Szakszerű tanácsadást, határozott védelmet keres? dr. Vidákovics Béla Zsolt büntető ügyvéd.
1
Bűncselekmény fogalma, Bűncselekmény felosztása (bűntett és vétség), Bűncselekmény időbeli hatálya, Bűncselekmény személyi hatálya. új Btk. 4. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy – ha e törvény a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli – gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre e törvény büntetés kiszabását rendeli.

Önnek jogai vannak! Ügyvédi irod
1
Szeretnénk bemutatni egy állvány építéssel foglalkozó vállalkozást. Legfőként Keretes állvány építésével és bérlésével foglalkoznak. Minden -féle épületet, legyen az családi ház, panel, vagy templomtorony, állványoznak.
1
Cégünk 2001-ben alakult, állványozással közel 20 éve foglalkozunk. Fő tevékenységi körünk homlokzati állványok építése, bérbeadása, forgalmazása és szállítása. Társasházaktól a családi házakig, de akár ipari kémények állványozását is megoldunk.
1
A következőkben egy olyan weblapot szeretnénk bemutatni, ahol Volkswagen bontott alkatrészekből kedvünkre válogathatunk. 28 különböző VW típushoz, mintegy 100.000 darabos állandó készletet tartanak.

1
Cikkünkben egy VW és Audi alkatrész szaküzletet mutatunk be. A Volkswagen alkatrészek mellett, Seat, Škoda gépjárművekhez is kapunk alkatrészt.

Budapesti telephelyükön ami egy 700 m2-es raktárbázis is egyben, bontott alkatrészek mellett utángyártott és új alkatrészeket is találunk.

Miért a Vwbontó?

Oldalukon típus és árlista mellett a gyakori kérdések listájában kérdést kaphatunk arra is, h
1
A Golden Lotus körömszalon és kozmetika Budapesten a III. kerületben található Óbudán.

Szalonjuk kialakításánál figyelembe vették, hogy az oda ellátogató vendégek minden szempontból kellemes környezetben kapják meg a kívánt szolgáltatást. A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el. A kezelés valamennyi bőrtípusnál alka