BACK TO TOP

Mark

9
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül....
42
Megölték bin Ladent. Az Egyesült Államok egy katonai műveletben végzett Oszamával, az al-Kaida terrorszervezet vezetőjével. Fejlövés végzett Bin Ladennel. Az akció negyven percig tartott, még négy embert megöltek, talán Oszama egyik fiát is.Barack Obama, amerikai elnök rendkívüli televíziós beszédben elmondta, hogy az akciót egy kis létszámú amerikai csoport hajtotta végre, amely tűzharcban ö
40
Eltörlik a 14 napos várólistát és így gyorsabban lehet végre Magyarországon is domaint regisztrálni. A http://regisztrator.hu oldalon indul az online domain regisztráció is.
58
Az óraátállítás kapcsán gyakran felmerül, hogy mennyi is most akkor az idő. Ezen az oldalon mindig a magyar pontos időt tudjuk megnézni.
54
Fehér Anettka ismét szerelmes lehet a csillagok szerint. A "celeb" ex-tévés és üzletasszony kétéves asztrológuskurzuson vett részt, ezért már látja a jövőt. Így azt is tudja, hogy 2011 a Vénusz éve, ami a jó hatással lesz a szerelmi életére. Talán még egy társkereső oldalra is regisztrálni fog.
9
Az FM1 konzorcium és az Advenio Zrt. üzemeltetheti a következő hét évben a két országos vételkörzetű, most a Sláger, illetve a Danubius Rádió által használt kereskedelmi rádiós frekvenciát. November 18-tól elnémulhat a két adó.