BACK TO TOP

Insolens

10
..videós hírösszefoglalónk címszavakban: multimédia lejátszó az Asus-tól, hat új LGA 1156-os alaplap az EVGA-tól, HIS Radeon iCooler HD 4890 x4 és Radeon HD 4850 i4 videokártya, illetve Logitech Squeezebox Radio és Touch rádió..
10
..a mindössze 700 grammos Sony VAIO X sorozat parádésan ötvözi a hosszú üzemidőt és az extra vékony kialakítást, méghozzá elfogadható teljesítmény mellett. Az X sorozat ára előrendelésben 1300 dollár..
10
..nagyjából négyszázezer forintos áron debütál az LG első igazi gamer notebookja, az X-Note R590. A GeForce GT 230M grafikus maggal és Core i7 processzorral szerelt termék Windows 7-tel és Aion MMORPG játékkal érkezik..
10
..egy gamer egérnek (Death Adder 2.0), két processzorhűtőnek (C92 és C120), egy mini barebone gépnek (MAG) és egy multimédia lejátszónak (WD TV Live) jutott hely október eleji újdonságokat bemutató videónkban..
10
..két, méltán népszerű termékkel foglalkozunk mostani videós ismertetőnkben. Bár az Enermax név már önmagában is garancia lenne a minőségre, a nálunk járt tápegység és számítógépház felülmúlta a várakozásokat..
10
..humoros hangvételű videónkban a Bluechip - Infinity Csarnok Lan rendezvényen rögzített képsorok elevenednek meg: CS 1.6, COD, Tibibácsi, Eyefinity, versenyzők, standok, nyeremények, csirkés pizza..
10
..október végén megjelent jdonságokkal foglalkozunk videós hírösszefoglalónkban: vendégünk az Asus USB 3.0-ás alaplapja, az EVGA PhysX-re hangolt VGA-ja, az MSI izmos All-in-One gépe és a PowerColor két videokártyája is..
10
..az AMD Radeon HD 5970 minden tekintetben átvette a vezetést, hiszen ez világ legerősebb, leghosszabb és legdrágább videokártyája. Ennek örömére videós beszámolóval készültünk, melyből kiderül, mit is tud az új csodafegyver..