BACK TO TOP

Insolens

10
..5760x1200-as felbontásban játszottunk a Crysis, a HAWX, a Burnout Paradise és a CS Source játékokkal. Ehhez nem is kellett más, mint egy Intel Core i7, egy Asus Radeon HD 5870 és három darab 24 col-os monitor, amiből egy DisplayPort csatival..
10
..kipróbáltuk a Silicon Power előző szériás 32 és az új 64 GB-os SSD pendrive-ját, illetve a Seagate Replica adatmentő winchesterét. A videóból kiderül, milyen sebességre képes az eSATA felületű SSD, illetve bonyolult-e a Replica használata..
10
..annak ellenére, hogy a többség már temeti az nVIDIA termékeit, a Gigabyte olyan GeForce GTX 260-nal állt elő, ami árban és teljesítményben is megállja a helyét. Igaz, nincs DX11 és Eyefinity sem, viszont van 14000 pont a 3D Mark Vantege..
10
..vannak alkatrészek, amiket igazán csak videóban lehet látványosan és érdekesen bemutatni. Ilyen a Revoltec USB-s világító billentyűzete is, ami kék fényeivel és vékony kialakításával vívhatja ki a vásárlók szimpátiáját..
10
..az AMD Radeon HD 5970 minden tekintetben átvette a vezetést, hiszen ez világ legerősebb, leghosszabb és legdrágább videokártyája. Ennek örömére videós beszámolóval készültünk, melyből kiderül, mit is tud az új csodafegyver..
10
..október végén megjelent jdonságokkal foglalkozunk videós hírösszefoglalónkban: vendégünk az Asus USB 3.0-ás alaplapja, az EVGA PhysX-re hangolt VGA-ja, az MSI izmos All-in-One gépe és a PowerColor két videokártyája is..
10
..humoros hangvételű videónkban a Bluechip - Infinity Csarnok Lan rendezvényen rögzített képsorok elevenednek meg: CS 1.6, COD, Tibibácsi, Eyefinity, versenyzők, standok, nyeremények, csirkés pizza..
10
..két, méltán népszerű termékkel foglalkozunk mostani videós ismertetőnkben. Bár az Enermax név már önmagában is garancia lenne a minőségre, a nálunk járt tápegység és számítógépház felülmúlta a várakozásokat..