BACK TO TOP

Haloszem1

10
Gyermekkorunk kedvelt játéka, a gyurma nem vesztett népszerűségéből. Valószínüleg azért, mert használatával kiélhetjük kreativitásunkat. Sikerélménnyel jár otthoni előállítása csakúgy, mint a figurák, díszek vagy ékszerek elkészítése belőle. Talán még a cigarettáról való leszokásban is segít! A só-liszt gyurma vagy a főzött gyurma receptje megtalálható a weboldalon.
8
Minden látogatót változatos programokkal és különböző túrákkal várja a Magyar Nemzeti Parkok Hete országos rendezvénysorozata 2013. június 7-16. között. Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvényeiről, utazásról, szállásról, téli sportokról és érdekességekről is informálódhat az Útilapu blogon!
8
Hipnózis tanfolyam bevezeti a résztvevőt a hipnózis alapjaiba. Részt vehetünk hipnózis alapgyakorlatokban. Kapunk stresszoldást, lélektisztítást és megtanulhatjuk az önhipnózist is. Céljainkat, vágyainkat jobban megismerhetjük, fokozódik saját teljesítményünk. Látogasson el a blogra és böngéssze az hipnózis és Tarot kártya tanfolyamokról megjelent írást!

9
Mint az a nevéből is látható, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli állandó tevékenységekhez igyekszik segítséget nyújtani az írásaival. Ami a háztartás vezetéstől kezdve, egészen a kerti munkálatokig sok mindent magában foglal. Milyen bútort praktikus vásárolni? A különböző házibarkács bejegyzések pedig a szorgosabb kezűeknek adhatnak pár jó ötletet. Viszont ha már itt tartunk, akkor a dugulásel
7
110 éve valakinek eszébe jutott, hogy szalmabálákból is lehetne házat építeni. Az illető valószínüleg nem olvasta a mesét, amelyben a farkas el tudra fújni a malac szalmából épült házikóját. A szalmaház ötlete azonban kiállta az idők próbáját. Sem a farkas, sem a szél nem tudta elfújni. Házunk tája blogon feleletet kaphat a szalmaházhoz kapcsolódó kérdésekre is!
6
Az emberek zöme a túró említésére csak egyféle ennivalóra gondol. Van aki kedveli, van aki meg nem szereti, és vannak akik sajtá feldolgozott formában kedvelik. A vendéglátás gondot okozó kérdése, hogy konyhánkban milyen alapanyagokból főzőcskézzünk? Milyen ételrecept alapján egészséges, finom az étek? A ennivalók beltartalma egzaktan meghatározható, de az egyes alkotók fogyasztásának ajánlott na
7
A gyerek íróasztaloknál is igaz az a tény, hogy ami túlságosan olcsó, az valószínűleg nem a legjobb választás. A gyermekeknek egyedi ergonómiai igényeik vannak. Nekik különösen fontos, hogy valóban kényelmesen üljenek és a testtartásuk megfelelő legyen. Így különösen fontos az asztallap magassága. Melyik íróasztallal lehetséges pénzt megtakarítani vagy melyiken nem szabad? A GyereCash blog ebben
7
Öröm a családnak a gyermek megszületése és gyarapodása. Rengeteg holmit kell beszerezni az kisbaba megérkezése után, de mennyibe kerül egy kisgyerek holmija? A megvételükkor a pénztárca sebesen kiürülhet, mert a kereskedelmi egységek széles árskálán árulják a szükséges gyerekdolgokat. Melyiken lehet megtakarítani vagy melyiken tilos? A GyereCash blog ebben is kíván segíteni Önnek!