BACK TO TOP

Antiagent

1
A társas kapcsolatokat ápoló emberek tovább élnek - ezt már számos kutatás, statisztika bizonyította. A jó emberi, baráti kapcsolatok hosszabb, egészségesebb és boldogabb életet hoznak. Egy meggyes csokitorta belépő a közös ünnepléshez. A recept megosztható!
1
Lehetetlen ellenállni a birsalmának. Rengeteg benne a C-vitamin és a pektin, de számos más értéke is van. És a zamata! Elkészült belőle az első morzsasüti. Recept!
7
A partnerrel végzett jóga segíthet a szexuális problémákkal küzdő pároknak. Új kapukat nyithat meg a hálószobában és a hálószobán kívül is!
1
TIPP a KONYHÁBÓL Elkezdődött nálunk az igazi káposztaszezon. Nyáron is szoktam venni zsenge új káposztát salátának, de a dömping most indul. A kovászolt savanyú káposztával nyitottam: olcsó, gyors, jobb a boltinál (a piacinál is) és élet-erő-egészség.
1
Megfelelő, egészséges táplálkozással csökkenthető a depresszió súlyossága, illetve kialakulásának esélye.
1
A bouquet garni - a franciák kis fűszercsokra - nagyon praktikus és nagyon csinos. Többféle friss fűszernövény összekötve a fogás ízesítésének, a szakács ízlésének megfelelően.
1
Már csekély pénzügyi ösztönzés, akár heti 5 dollár is elég, hogy az emberek többet mozogjanak - áll egy frissen publikált tanulmányban.
1
A gyomor és az agy együttműködése révén érezzük az éhséget, illetve a jóllakottságot. Ez a jól működő kapcsolat azonban elromlik, amikor valaki elhízik, és ami a legrosszabb hír: akkor sem áll helyre, ha az illető lefogy.