BACK TO TOP

Seragi

1
Az adatbiztonság egy érdekes kérdés a Facebookkal kapcsolatban. Sok cég azt gondolná, hogy a saját céges profiljának statisztikai adatiat csak az adott oldal adminisztrátorai látnak. Mindent tényleg csak ők, de vannak olyan adatok, amelyeket bárki megnézhet, így akár a konkurens cég is.
1
Látogasson el az Ágoston Hotelbe és vegye igénybe a hotel nyújtotta számtalan szolgáltatásokat! Többek közt: az ingyenes zárt parkolót, wifi használatot, konferenciatermet, éttermet, kisállat behozatalt... A hotel szeretettel várja a pihenni vágyók mellett az üzleti ügyben érkezőket is.
1
A cikk jól bemutatja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Ez igaz a Facebookon szerzett rajongókra is. Inkább legyenek kevesebben, de legyenek aktívak, iratkozzanak fel hírlevélre, látogassanak el a cég weboldalára.
1
Szeretné magát kipihenni Pécsett, de közben szívesen megnézné a város nevezetességeit is? Akkor válassza az Ágoston Hotelt! A mediterrán belvárosban, csendes környezetben található hotel, szeretettel várja minden kedves vendégét, érkezzen pihenni vagy akár üzleti ügyben.
1
Az oldalon csicsókáról, illetve a csicsókából készült termékekről olvashatunk, a termékeket pedig meg is tudjuk rendelni. A csicsóka nagyon sok pozitív tulajdonsággal bír, így cukorbetegek is fogyaszthatják. Édességhelyettesítő is lehet, hisz az aszalt csicsóka, vagy a csicsóka dzsem alkalmas erre.
1
7 módszer, amely segít abban, hogy hogyan szerezzünk még több rajongót a Facebook oldalunkra. Cégeknek kötelező!
1
Ne a zárt irodában gondoljon a nagy melegre!   A pécsi városközpontban található Ágoston Hotel ideális szálláshely a Pécsre érkező üzletemberek és a pihenni vágyó turisták számára. Használja ki hotel nyújtotta számtalan szolgáltatásokat.
1
 Pihenjen, nyáron, az Ágoston Hotelben ha Pécsen keres szállást. Családjával, barátaival,vagy hozza el magával kisállatát. Használja ki a számtalan szolgáltatások adta lehetőségeket!