BACK TO TOP

Norek

10
Zene.jay.hu - Magyar és külföldi zenék, videó klipek, dalszövegek, valamint friss zenei hírek. Ezen az oldalon a legjobb, legkedveltebb, legújabb zenei videókat gyűjtjük össze azért, hogy ha kikapcsolódnál néhány jó zene meghallgatásával, ne kelljen sokat keresgélned. A videoklipek alatt a dalok szövegét is megtalálod, és ha van véleményed az adott szerzeményről, ne habozz hozzászólni. Jó szórako
10
Koktélok.jay.hu - koktél receptek adatbázisa. A legfinomabb koktélok receptjei! Nézd meg, hogyan készülnek a koktélok, tanuld meg a recepteket, és próbáld ki őket otthon. Nyűgözd le barátaidat egy házibuliban a finom italokkal. A legtöbb koktélhoz elég, ha beszerzel egy shakert, de sokukhoz még az sem szükséges. Fontos hozzávaló a koktélozáshoz a koktéljég, amit például benzinkúton vásárolhatsz.
6
Az Alternatíva Iskola tanáraiként alapvető célunk, hogy a gyermekek nálunk; autonóm, önmagukért és másokért felelős egyedi emberként nőjenek fel és a személyiségük, tehetségük kibontakoztatása révén felfedezzék az egyéni útjukat, s megtalálják helyüket az életben.