BACK TO TOP

Andreakicsi

1
Ez az oldal egyedül a Bubble Shooter nevű online játéknak lett szentelve. Ez a népszerű, mindenki által könnyedén elsajátítható, némi ügyességet igénylő golyós játék valószínűleg téged is lebilincsel. Irány a Bubble Shooter oldal, ahol megunhatatlan szórakozás vár rád.
2
World of Warcraft games - egy remekbe szabott oldal, amely a közelmúltban teljes megújuláson ment át. A Be Imba szeretettel várja oldalán a WoW rajongókat.
1
Google Juegos – a közkedvelt sorozat ezúttal egy spanyol nyelvű oldallal gazdagodott. A Google Juegos a már ismert kategóriákban kínálja online játékait, spanyol ajkú játékosok kedvében járva.
1
Google Jogos – egy remek online játékoldal, aminek a megjelenése már néhányak számára ismerős lehet. Ha kíváncsi vagy az online játékokra portugál nyelven, a Google Jogos a legmegfelelőbb terep.
1
Mahjong Connect - a legnépszerűbb online Mahjong játékra épülő, arra specializálódott weboldal. A játék sokak véleménye szerint megunhatatlan, izgalmas és egyben megnyugtató játék, részben a kellemes zenei aláfestés miatt is.
1
A Toplista - ez a címe ennek a weboldalnak, amely nemrégiben lett az útjára indítva. Blogoldal, aminek meglehetősen liberálisak a szerkesztési elvei, a lényeg, hogy magyar nyelvű legyen és értelmes szöveg.
1
Az 5897 blogkatalógus egy elkötelezett grafomán internetes csapat szellemi terméke. A blogon megtalálhatók cikkek, érdekességek, információk, lényegében azok, amiket az emberek beküldenek.
1
A helikopteres játékok oldalán kedvenc repülő gépcsodáiddal játszhatsz. A lenyűgöző harci helikopterek nagyszerű hadászati eszközök, segítségükkel jókora stratégiai előnyre tehetsz szert az ellenséggel szemben. Játssz az ingyen helikopteres játékok oldalán.