BACK TO TOP

4
Ha led izzó vásárlás előtt áll, érdemes elolvasnia, milyen szempontok alapján kell választani, hogy biztosan ne csalódjon. Hiszen a led izzók sokkal többféle világítási tulajdonsággal rendelkeznek, mint a hagyományos társaik, eltérő fénysugárzási szögek, fényerő és fény szín közül lehet választani. Ahhoz, hogy a megfelelő led izzó kerüljön otthonába, ezt a cikket mindenképpen olvasnia kell. Csak
7
A férfiak ugyanis mindig a termékenyebbnek valószínűsített, fiatalabb nőket részesítik előnyben. Az idősebbeknek így egy bizonyos kor után már nincs szükségük a termékenységre.
6
A honlapkészítés a design tervezésével indul? Vagy előtte már össze kell állítani a weboldal tartalmát? Vagy ha a tartalmat még nem is kell megírni, de a weblap szerkezetét már meg kell határozni? Vagy mindezt meg kell előzni a tervezésnek? Vagy a honlap készítés folyamata valami mással kezdődik? Ha igen, akkor hogyan folytatódik? Szeretné tudni?
7
110 éve valakinek eszébe jutott, hogy szalmabálákból is lehetne házat építeni. Az illető valószínüleg nem olvasta a mesét, amelyben a farkas el tudra fújni a malac szalmából épült házikóját. A szalmaház ötlete azonban kiállta az idők próbáját. Sem a farkas, sem a szél nem tudta elfújni. Házunk tája blogon feleletet kaphat a szalmaházhoz kapcsolódó kérdésekre is!
12
Nyelviskola Budapest belvárosában, Astoriánál. Normálés intenzív angol, német, orosz, francia, spanyol, olasz nyelvtanfolyamok minden szinten, kis csoportokban. Tavaszi akció keretében 360 Ft/óra. Ingyen 25 órás szóbeli tréning. Ingyen tankönyvek.
12
Reklám vagy PR? Néhány fogalom tisztázása.

A keresőoptimalizáláshoz PR ismeretek is kellenek!
12
Még mindíg sokan hibáztatják a Google Pingvin frissítését, amiért oldaluk akereső találati listájában hátrébb került, pedig...

11
Modellezzünk 3D-ben :)

A Blender 3D grafikai program történetét és rövid leírását tartalmazza a cikk.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások