BACK TO TOP

2
Merészen, fiatalosan, természetesen szeretjük fotózni a Párokat : csipke közt feküdve, hason fekve,

nagy tereken, ablakoknál beszűrődő fényben… Imádunk alkotni!!

Szeretjük az „elkapott” pillanatokat, egy érintést, egy tekintetet, egy mozdulatot,

a merész képkivágásokat, a különc helyszíneket, az egyedi épületbelsőket.

Törekszünk az eleganciára, egyediségre és a természetességre.

Kizárólag a
54
Teljeskörű ingatlan üzemeltetés, kivitelezés, társasházkezelés, kertépítés, takarítás, műfű, gyorsszolgálat, közösképviselő
4
Nagyon sokan keresgélnek lehetőségeket, hogy kényelmesen online merre juthatnának hozzá szépségápolási termékekhez. Ez az oldal egy hasznos webáruház ahol bárki megrendelheti a kiszemelt terméket. A webáruház az Avon termékek forgalmazásával foglalkozik és igyekszik pontos, hiteles információkat szolgáltatni az Avon, Magyarországon forgalmazott termékeivel kapcsolatban.
47
A jó öreg Budapesti Közlekedési Vállalat még mindig képes meglepni utasait valami újjal. Valami olyannal, amire nem számítanánk.
47
Aki felismeri a képen látható fiatalembert és segít a nyomára bukkanni az százezer forint pénzjutalmat kap.
47
Egy évvel ezelőtt megkért Zsuzsa, a hajléktalan nő, akit a Bertalan Lajos utcai villamosmegállóból ismerek, hogy hadd mondja el nekem az élettörténetét, mert „túl nagy teher” ez neki. Megbeszéltük, de aztán hosszú ideig nem láttam. Nemrég azzal fogadott, hogy vett egy lakást (amiről utóbb kiderült, hogy ház), és így most már valami jót is mesélhet.
49
Talán a világ legkisebb tartalomkezelő rendszere, mely elfér egyetlen HTML fájlban, a tartalommal együtt. Statikus tárhelyen csinálhatsz vele blog-ot, vagy saját gépeden okos webnoteszt.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások