BACK TO TOP

9
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül....
10
Ha minden nap friss Showder klubbos idézeteket szeretnél olvasgatni a reggeli kávéd mellett, akkor látogass el weboldalunkra, hogy neked is mosolygósan induljon minden napod! Ha megtetszenek az idézetek, akkor oszd meg barátaiddal, hogy nekik is humorral telve, vicceken nevetve legyen vidám a reggelük!
62
Egy viszonylag új lap, amiben az a jó eltérően a szánalmas, izé, nyuuz és hasonló lapoktól, hogy itt bárki beküldhet szórakoztató és érdekes linket, képet vagy videót. Ha csak unaloműző időtöltésre vágyik a böngésző, hát itt megteheti.
49
Büdös a munka, nehéz az iga, fárasztó a gályázás, unalmas a tanulás - itt az ideje egy kis nevetésnek (ha a tanáraink nem elég viccesek). Az IgenHír humor-különítménye körbeszagolta a web vicclapjait. Megnéztük, meg tudnak-e nevettetni minket.
5
Állásinterjúm egy feltörekvő sztriptíz tehetséggel. Vajon táncolhat-e a klubomban? És a Tiédben táncolhatna-e? Lássuk!
2
... és közös fürdőszoba túlélő kiskáté.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások