BACK TO TOP

4
Nagyon sokan keresgélnek lehetőségeket, hogy kényelmesen online merre juthatnának hozzá szépségápolási termékekhez. Ez az oldal egy hasznos webáruház ahol bárki megrendelheti a kiszemelt terméket. A webáruház az Avon termékek forgalmazásával foglalkozik és igyekszik pontos, hiteles információkat szolgáltatni az Avon, Magyarországon forgalmazott termékeivel kapcsolatban.

Hozzászólások

  1. anonymous 3995 nap Permalink

    Szerintem is szuper a szolgáltatásuk. Megsasoltam a Facebook oldalukat is, az is elég jó bár még ott kevés a tartalom. Talán azért mert nem olyan rég indulhatott. Azért lájkoltam na :)

  2. anonymous 4174 nap Permalink

    Csak pozitív visszajelzést tudok adni ezzel a weboldallal kapcsolatosan. Szerintem az Avon Budapest Info az egyik legszínvonalasabb és legkorrektebb online szolgáltatás az Avon oldalai között. Nagyon hamar megoldják azt is ha valaki szeretné visszáruztatni a terméket amit megrendelt rajtuk keresztül és egyáltalán nem tépik a hajukat idegességükben, úgy mint más Avon -os oldalak beosztottainak esetén. Ezt onnan tudom, hogy elég régi Avon rajongó vagyok és rendeltem termékeket már máshonnan is.

Kik szavaztak erre a cikkre?

Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások